Anlægsgartner Vejle

Hos Ikjær Entreprenørforretning tilbyder vi smuk og kvalitetssikret anlægsgartnerarbejde i Vejle. Vi kan stå for etablering af alle former for grønne anlæg – lige fra den private have til domicilejendomme, offentlige bygninger og pladser. Det er derfor, vi er din anlægsgartner i Vejle. Hos os er ingen opgaver hverken for store eller små. Udover selve udarbejdelsen af anlægsopgaven, så tilbyder vi ligeledes rådgivning. Med mange år i branchen, har vi skabt stor ekspertise inden for anlægsgartneri. Det er grundlæggende for Ikjær Entreprenørforretning at have en god dialog både før og under et projekt. Igennem mange års erfaring ved vi, at en god dialog er første skridt på vejen til et veludført anlægsgartnerarbejde.

Haveservice i Vejle

Skal du i gang med et større haveprojekt, er der mange faktorer du skal have styr på. Det er her vores mange års ekspertise kommer til hjælp. Vi hjælper med rådgivning og vejledning, så du er oplyst om de forskellige valgmuligheder. Vi tager altid udgangspunkt i lige netop din stil, så vi kan udføre en løsning, som spiller overens med stilen i den resterende del af din bolig – på den både skaber vi en rød tråd. Ud fra en grundig dialog med dig sørger vi for at afdække dine ønsker samt at tilbyde dig den rette rådgivning, så vi kan være sikre på, at du får det resultat, der bedst matcher dig og dine ønsker.​

Kontakt os i dag

Har du brug for en professionel anlægsgartner, som tager udgangspunkt i lige netop dine behov og ønsker? Så kontakt os allerede i dag. Ring til os i dag og få en uforpligtende snak, eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sidebar