Entreprenør Horsens

Vi er i stand til at udføre alle former for entreprenørarbejde. Vi varetager opgaver fra erhvervs, såvel som private kunder. Som professionel entreprenør er vi udstyret med markedets nyeste entreprenørmaskiner. Ved at følge de nyeste teknikker, kan vi sikre professionel og hurtig service til vores kunder. Vi har mange års erfaring med entreprenørarbejde. Entreprenørarbejde er et vidt begreb, som dækker over alt lige fra kloakarbejde til brolægning. Vi varetager både store og små opgaver, så uanset om du skal i gang med totalrenovering, eller har en mindre entreprenøropgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Totalentreprise i Horsens

For mange kan et byggeprojekt godt virke uoverskueligt – der skal kordineres mellem de forskellige fagmænd, hvilket godt kan være et logistisk helvede. Vælger du Ikjær Entreprenørforretning som din totalentreprenør i Horsens, er du sikret at processen bliver så glat som muligt. Du kan trygt overdrage alt ansvaret til os – vi har mange års erfaring med totalentrepriseopgaver. Hos os er der ingen opgaver som er for store.

 

Miljøvenlig entreprenør i Horsens

Vi tilbyder en totalentreprise eller hovedentreprise, der tager højde for miljøet. Det gode ved miljøbesparende byggerier er, at det ikke kun er miljøet, man tager sig af – man sparer også en del økonomisk. Forbruget i grønne byggerier er langt lavere end i almindelige byggerier, og det kan mærkes på pengepungen. Hos Ikjær Entreprenørforretning tager vi os af din entreprenøropgave fra start til slut af hele processen. Vi beretter altid vores kunder om hvor langt vi er i processen.

Indhent et tilbud

Uafhængigt af hvor langt du er i dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udarbejdet gerne et uforpligtende tilbud, som tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi giver ligeledes gerne et godt råd md på vejen. Kontakt os via telefonen, eller udfyld kontaktformularen.

Sidebar