Anlægsgartner Hedensted

Anlægsgartner Ikjær er din lokale anlægsgartner i Hedensted. Vi udfører alt inden for anlæg og vedligeholdelse af haver. Vores opgaver som anlægsgartner spænder vidt fra vedligeholde af haver hos private boligejere, til gennemgående service af udendørsområder hos store offentlige virksomheder. Hos os er ingen opgaver hverken for store eller små. Udover selve udarbejdelsen af anlægsopgaven, så tilbyder vi ligeledes rådgivning. Med mange år i branchen, har vi skabt stor ekspertise inden for anlægsgartneri. Derfor ved vi hvad der virker og hvad der ikke virker. Den viden giver vi videre til vores kunder, så de kan vedligeholde deres udendørsområde bedst muligt. Når du kontakter os for en løsning af din anlægsgartner opgave, tager vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Du får professionel og kompetent rådgivning om valg af løsning og materialer.

Haveservice i Hedensted

​Skal du i gang med et større haveprojekt, er der mange faktorer du skal have styr på. Det er her vores mange års ekspertise kommer til hjælp. Vi hjælper med rådgivning og vejledning, så du er oplyst om de forskellige valgmuligheder. Vi tager altid udgangspunkt i lige netop din stil, så vi kan udføre en løsning, som spiller overens med stilen i den resterende del af din bolig – på den både skaber vi en rød tråd. Er du i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en professionel anlægsgartner, som tager udgangspunkt i lige netop dine behov og ønsker? Så kontakt os allerede i dag. Ring til os i dag og få en uforpligtende snak, eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sidebar